Derfor skal du prøve yoga online

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Derfor skal du prøve yoga online

At få hverdagen til at hænge sammen og samtidig huske sig selv er ikke nemt. Derfor kan det være at online yoga er noget for dig.


Af: Anna-Sophia
30.03.2021. online yoga. alt om yoga


Det seneste år har ikke ligefrem været året med mest ro, overskud og balance for mig… og det har det sikkert heller ikke for dig?

Bevares, det har nu også været skønt at være mere hjemme med mine unger, men at skulle få tingene til at løbe rundt og hænge sammen samtidig, har saftsuseme ikke været nemt og jeg får nok ikke medaljen som årets Mor.

Men, nu er der gået et år…  nu må jeg prøve at give mig selv små pauser, få lavet mere yoga og fokusere på mit åndedræt for at nedsætte stress, samt huske daglig bevægelse. 
Holde kroppen stærk.

For det giver mig rent faktisk overskud.
Det frigiver endorfiner, som gør mig mere glad og det giver mig en ro og en indre tro på at det nok skal gå det hele. Og det gør immervæk min hverdag noget nemmere.

Måske har du det ligesom mig?

Her er mine 5 gode grunde til at lave yoga online

 1. Lav yoga lige hvor det passer dig
  Du kan nemt lave det hvor du er, om det er hjemmefra, fra sommerhuset, udendørs eller noget helt fjerde. Det eneste du skal bruge er en mobil eller tablet og gerne bluetooth headset/ørebøffer/airpod, så du ikke forstyrres af udefra kommende støj.

 2. Lav yoga lige når det passer ind
  Online yoga er fleksibelt, så du kan tilpasse det din hverdag. Du kan lave det morgen, middag eller aften, lige præcis når du har tid.

 3. Ingen transporttid giver frihed
  Der er ikke transporttid frem og tilbage til et yogastudie, så det er nemmere at planlægge eller gøre spontant, lige når du får tiden til det. Det gør at du langt oftere kan lave yoga.

 4. Du vælger selv varighed 
  Du kan nøjes med at lave 10 eller 20 minutters yoga med fx fokus på “kontor-krop”, “styrke af core” og evt. lave forskellige efter hinanden. På den måde opbygger du en yogatime med præcis det fokus du har brug for netop dén dag.

 5. Du kan vælge live-stream eller optagede videoer
  Med online yoga kan du både være med på live-klasser, sammen med andre via zoom, og på den måde være en del af et fællesskab. Men du kan også vælge optagede videoer der ligger klar til dig, og som du kan se og gense så tit du vil.

 

Det er faktisk som både Lene og Pauline siger herunder:

“Live-Stream Yoga gør det lettere for mig, at få lavet mere yoga.

Jeg kan nå flere hold, fordi jeg uden transporttiden, nemmere kan klemme yoga ind i mellem dagens møder.
Jeg har stadig et fast tidspunkt, hvor jeg skal møde på måtten og skal ikke have disciplin til altid at finde en video og sætte den på. 

Jeg har et fast tidspunkt hvor jeg skal rulle yogamåtten ud og deltage, som en del af et yogahold.”

-Lene

“Jeg er overrasket over hvor glad jeg er blevet for at lave yoga hjemme via Zoom.

Jeg får nu lavet yoga meget mere end dengang jeg skulle ind i Studierne.

Jeg er faktisk mega fan af jeres nye Online timer.

Tusinde tak for at I gør alt for at vi kan blive ved med at lave yoga”

-Pauline

Jeg håber at du kan bruge dette lille skriv, til at give dig et lille blidt og kærligt skub til at få lavet bevægelse hjemme.

Det sværeste er, at stille sig op på sin yoga eller træningsmåtte…

For når først du står dér, så er du i gang 🙂

 

Og husk “ You can´t pour from an empty cup”.

 

Kærligst

RELATERET INDLÆG

ashtanga hver morgen

Hvorfor Ashtanga om morgenen?

Ashtanga yoga er en dynamisk form for yoga, der kan være en fremragende måde at starte dagen på. Ashtanga yoga involverer en fast serie af

LÆS MERE