VINYASA YOGA

BALANCER ÅNDEDRÆT OG BEVÆGELSE MED VINYASA YOGA

Vinyasa Yoga er en af de mange yogaformer, vi underviser i hos Do Yoga. Her får du kendskab til yoga, der sætter fokus på din vejrtrækning og din udholdenhed, samtidig med at både smidigheden, styrken og balancen øges.Det er derfor en alsidig måde for dig at træne din krop og dit sind på, hvor stillingerne udføres langsomt efter hinanden.Her handler det både om at være i stillingerne og om overgangene mellem dem. Samspillet af de to betyder både, at pulsen stiger, og at du oplever en ro, når dit åndedræt følger hver enkelt øvelse.

meditation
downtown_doyoga_stramop_yoga_kobenhavn__0622-768x512

BEGYNDERVENLIG YOGA FOR ALLE

Som udgangspunkt kan alle dyrke Vinyasa Yoga på vores hold hos Do Yoga. Der arbejdes som regel med basale stillinger, som både begyndere og øvede får noget ud af, uanset alder, køn, form, smidighed og styrke.Har du aldrig dyrket yoga før, kan det være en fordel at prøve et Hatha hold først, da du her vil blive introduceret grundigt til de mest basale yogaøvelser. Vinyasa Yoga er mere udfordrende end Hatha, men kan sagtens udføres af begyndere.

UDFORDRENDE FLOW YOGA

Med Vinyasa Yoga får du hele pakken, fordi du både oplever en forbedret kondition, men også en afkoblende følelse.Yogaen udføres her som en serie, hvor øvelserne kommer direkte efter hinanden. Med Vinyasa Yoga er der altid en grundform, der følges i undervisningen. Dog underviser vores undervisere forskelligt, alt efter hvad de ønsker at sætte særligt fokus på i den enkelte holdtime.Fælles for alle holdtimer er, at stillingerne udføres i et langsomt flow, hvilket øger din styrke og udholdenhed, samtidig med at din puls kommer op. Afslutningsvist udføres altid en afspændende frekvens, hvor kroppen igen finder ro.

SAVASANA AFSPAENDING
downtown_doyoga_stramop_yoga_kobenhavn__0622-768x512

MEDBRING BLOT DIT GODE HUMØR

Ønsker du at dyrke Vinyasa Yoga, kan du altid tilmelde dig et af vores hold. Det eneste, du skal medbringe, er en vandflaske.Vi har alle øvrige redskaber til rådighed, så du blot skal møde op og have det sjovt med din krop. Vi glæder os til at se dig.