MEDITATION
PRANAYAMA ANDERAET

DET SKAL DU BRUGE FOR AT MEDITERE:

Meditation kræver ikke andet end rolige omgivelser, hvor du kan slappe uforstyrret af. Du kan meditere siddende eller liggende, og du kan gøre det i en halv time eller i fem minutter. Det vigtigste er, at du har ro til at fordybe dig i øvelsen. Uanset om du har prøvet det før eller aldrig har mediteret, kan du prøve det hos DoYoga, hvor en af vores undervisere vil guide dig gennem sessionen.

LÆR AT MEDITERE HOS DOYOGA

Hos DoYoga kan du lære at udvikle dig selv inden for meditation. Det handler primært om at være til stede i nuet og lade tankestrømmene passere forbi. Mennesket er nemlig indrettet på en måde, så det er i stand til at forestille sig situationer, planlægge fremtiden og huske fortiden. Dette kan i nogle tilfælde overtage vores mindset, så vi glemmer at slappe af og nyde livet i nuet. Derfor kan meditation være et godt værktøj til at lære at lade forstyrrende tanker være.

meditation
meditation

OPNÅ EN FØLELSE AF SINDSRO

Meditation er en individuel proces, men hos de fleste bidrager det til at opnå et højere niveau af lykke. Særligt efter en svær periode, kan du gennem meditation træne din krop til at slappe mere af, og dit hoved til at slippe de stressende tanker. Jo længere tid du dyrker meditationen, jo stærkere vil du kunne mærke en generel følelse af sindsro – ikke kun under meditationen, men i alle livets aspekter.

SKAB INDRE RO I EN TRAVL HVERDAG

Der er flere fordele ved at dyrke Yin Yoga. Det gælder eksempelvis følgende:

I det moderne liv har vi ofte mange ting at tænke på og tage stilling til hele tiden. Med meditation skal du ikke fokusere på andet end blot at være, og du vil i undervisningen bliver trænet i at bringe dig selv ind i en tilstand, som skaber ro, balance og harmoni i din krop og dit sind. Dette gør du gennem dit åndedrag og gennem visualisering. Ved at styrke dit sind på denne måde, kan du opnå bedre søvn og nedsætte dit stressniveau.

Meditation
downtown_doyoga_stramop_yoga_kobenhavn__0622-768x512
meditation