FAQ
Spørgsmål og svar på de oftest stillede spørgsmål
DoYoga har yoga måtter og andet udstyr der skal bruges til din yogatime.
Skal du til HOT YOGA skal du dog medbringe egen yogamåtte.
Du er selvfølgelig velkommen til at medbringe eget udstyr. Det er en god idé at medbringe en flaske vand og et stykke frugt til efter timen. Sørg for at have tætsiddende tøj på, så underviseren kan se hvordan stillingerne bliver udført og så tøjet ikke ender nede om ørerne i hundestrækket.
Hav altid bare tæer eller yogasokker(five fingers) på.

Hot Yoga:
Medbring egen yogamåtte og evt. yoga håndklæde. Medbring vandflaske. Vi anbefaler tætsiddende tøj som fx løbeshorts + tanktop og bare tæer eller yogasokker med “dutter” under. Medbring lille håndklæde til at tørre sved undervejs i timen og et stykke frugt eller andet til efter timen for at stabilisere blodsukker.

Er du medlem, men kan ikke booke hold, skyldes det nok at vi ikke har kunnet trække betaling for dit medlemskab. Så skal du logge ind på din profil og opdatere dine kort oplysninger. Har du netop købt et medlemskab, men kan ikke booke hold, skyldes det måske at du har sat startdatoen frem i tiden. Du kan først booke hold fra den dag dit medlemskab er aktivt. Send en mail til info@doyoga.dk hvis du er i tvivl eller hvis dette ikke gav svar. Så skal jeg hjælpe dig asap med at løse det 🙂

A.

DoYoga.dk accepterer IKKE at du møder op til et hold, uden at være tilmeldt. Al tilmelding skal ske online og du kan se priser og købe prøvetime, klippekort og medlemskaber HER

A.

Et medlemskab/klippekort er personligt og må IKKE deles med andre, læs mere om vores betingelser HER

A. For at sikre der er plads til alle, er hold-tilmeldingen laves således, at du kan være tilmeldt op til 3 hold af gangen og booke 4 uger frem. Har du *Guld* Medlemskab kan du booke op til 25 hold ad gangen.

A. Yoga kan afhjælpe mange typer skader og udfordringer, såsom knæskader, rygproblemer, gigt mv. Yogaen er med til at øge blodgennemstrømningen i det skadet område, samt styrker kroppen og derved hjælper kroppens restitution.

Men for en god ordens skyld, så kontakt os inden, for en drøftelse og vurdering af din konkrete udfordring. Husk at Yoga er på eget ansvar og er du i tvivl om hvorvidt du bør deltage, så tag en snak med din læge.

A. Overordnet set er der ikke nogle aldersgrænser for at udføre yoga, hverken nedre eller øvre, så længe undervisningen er tilpasser aldersgruppen. Hos os, er undervisningen tilpasset aldersgruppen fra ca 18 år til ca. 75 år.

Er du under 18, skal din forælder/værge sende en mail hvori de skriver at du må deltage på holdene.

Du kan til- og afmelde hold via hjemmesiden eller benytte vores App: DoYoga.dk
Det er ikke muligt via mail eller telefonisk.
Afmeldingsfrist for alm. hold er:
2 timer inden holdstart.
Afmeldingsfristen for HOT hold er:
4 timer inden holdstart.
Afmeldingsfristen for zoom hol er:
2 timer inden holdstart.

Afmeldes fysiske hold IKKE, tildeles en bøde på 50 kr. per missede hold.
Beløbet trækkes sammen med medlemskabet primo kommende måned.

Vi har ikke de store bade og omklædningsmuligheder. Da der simpelthen ikke er plads. Men der er omklædning og bad i begge studier. 
Kbh. K har 2 bade og Kbh. V har et bad i herre afd. og et i dame afd.

Ønsker du at opsige dit medlemskab, skal du bare sende en mail til info@doyoga.dk.

Husk at dit medlemskab kun kan opsiges i henhold til vores betingelser der hedder “indeværende måned +1” for DoYoga Medlemskab og DoYoga+.
DoYoga HOME kan opsiges op til 7 dage før udgangen af måneden.

• Har du tilmeldt dig en kampagne med “gratis yoga frem til xx” er du muligvis medlem til og med første betalende måned.

• Hvis dit medlemskab er i bero når du opsiger, slutter beroen den dag du udfylder formularen og fra den dag gælder vores opsigelses regler “indeværende +1” (Medmindre dit medlemskabs beskrivelse siger andet)

• Når jeg har registreret din opsigelse, på din profil, modtager du en kvittering, på at dit medlemskab er sat til ophør.

• Din opsigelses-periode starter den dag du udfylder formularen. (Dvs. At hvis du udfylder formularen ex d. 31/5 kl 23:59, så gælder Maj som din “indeværende” og Juni vil være din “+1” Udfylder du den derimod d. 1/6 kl 05.45, er Juni din “indeværende” og Juli er din “+1”.)

A.

Send en mail til info@doyoga.dk hvis du har problemer med at bruge dit værdibevis. Vi vil hjælpe dig igang så hurtigt som muligt.

ER DU IKKE EN DEL AF DOYOGA ENDNU?

INDENFOR

anna-sophia yoga

UDENFOR

ONLINE