UDTALELSER FRA VORES SØDE DO-YOGIS​

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Doyoga. I den tid jeg har gået der, har jeg rykket mig hver eneste uge både i styrke og smidighed. Oveni, og bedst af alt, er jeg sluppet af med min tendens til hele tiden at blive stresset i hverdagen. Underviserene har lært mig at være nærværende og fokuseret under yogaen, og jeg går altid derfra med den fedeste følelse. Man er slet ikke i tvivl om, at de er enormt dygtig til deres fag, og man er altid tryg ved at kaste sig ud i nye yogastillinger. De formår hurtigt at spore sig ind på den enkeltes udfordringer og behov, og er gode til at give os et indblik i yogastillingernes formål, hvor man skal være forsigtig og hvor man skal presse sig selv. Det er så godt! I kan roligt melde jer til

EMILIE

Jeg blev anbefalet at starte til yoga efter en lang periode med alt for meget stress. Jeg havde behov for at finde roen i kroppen og ikke mindst hovedet. Jeg er blevet meget overrasket over at mærkede store og hurtige forandring det har gjort for mig at starte på yoga Jeg har helt klart fået mere ro, men ikke mindst kan jeg mærke, at jeg føler mig mere smidig, stærk og i balance og det største plus for mig er, at jeg har fået meget mere energi. Jeg vil til enhver tid anbefale Doyoga, et sted med en afslappende atmosfære og plads til alle og skønt med en instruktør som tager sig tid til at rette på en, så man får lavet øvelserne korrekt.

HARLENE

Det var lidt af et forsøg, da jeg tilmeldte mig Doyoga. I begyndelsen var øvelserne i overkanten af min fysiske formåen , og undervisningen var meget udfordrende for mig. Efter 4-5 uger begyndte jeg at se resultater af mine anstrengelser, idet jeg nu oplever at få mere energi, er blevet gladere og sover bedre. Undervisningen / vejledningen er meget professionel og underviseren er meget engageret. Desuden har underviseren blik for den enkelte deltager og formår at udfordrer ens grænser. Da undervisningen samtidig foregår i et meget positivt miljø, glæder jeg mig altid til timern.

HELENE

DoYoga gav mig et nyt syn på yoga ved at kombinere smidighed, af-stress og styrke. De er utroligt opmærksomme på den enkelte elevs behov såvel som evner, og formår at individualisere undervisningen på en måde hvor der er plads til folk på ethvert niveau. Derudover formår de at skabe et miljø med en uformel tone hvor alle føler sig velkomne, samtidig med at holde undervisningen på et højt niveau af seriøsitet. Jeg har altid følt mig fuld af overskud og energi efter en undervisning, og kan give DoYoga min varmeste anbefaling.

EMILIE

Da jeg startede til yoga vidste jeg ikke rigtig hvad jeg gik ind til. Men jeg ville gerne øge min smidighed og energi. Jeg deltog i DoYogas undervisning som både udfordrede mig fysisk men ikke mindst mentalt. Jeg fik mit ønske opfyldt om øget smidighed men oplevede samtidig at jeg sov bedre og generelt øget velvære. Underviseren fortjener ros for sit særlige hensyn til hver enkelt udøver. Jeg kom med et nyopereret knæ hvor han gav mig nogle gode øvelser til at genopbygge styrke. David, 36 år

DAVID

Da jeg startede til yoga vidste jeg ikke rigtig hvad jeg gik ind til. Men jeg ville gerne øge min smidighed og energi. Jeg deltog i DoYogas undervisning som både udfordrede mig fysisk men ikke mindst mentalt. Jeg fik mit ønske opfyldt om øget smidighed men oplevede samtidig at jeg sov bedre og generelt øget velvære. Underviseren fortjener ros for sit særlige hensyn til hver enkelt udøver. Jeg kom med et nyopereret knæ hvor han gav mig nogle gode øvelser til at genopbygge styrke. David, 36 år

LENE K.

Jeg begyndte med yoga for ca. 1 1/2 år siden, og de sidste ca. 4 måneder gået hver uge hos DoYoga. Yoga timen er af meget stor betydning for mig, da jeg efter hver time er fuld af velvære og føler at jeg kan overkomme en masse. Samtidig lærer jeg mange nye facetter af yogaens mysterier, og en god ting hos DoYoga er at du bliver instrueret i at lave stillingerne korrekt alt efter niveau. For mig er yoga blevet en uvurderlig del af mit liv.

LIS

DoYoga er et skønt yoga-studio med alsidige og spændende yogahold, kompetente (!) og søde undervisere, nærværende kundeservice og kundekontakt, gode lokaler med en altid rolig stemning. Kan varmt anbefale det – og så tilbyder de et abonnement for studerende til en brøkdel af, hvad andre studios i København tilbyder.

MARIE LOUISE

Fantastisk atmosfære! Særligt er Store Kongensgade et skønt sted Dygtige og alsidige undervisere. Tålmodighed, nysgerrighed med kroppen dyrkes rigtig fint. Tid og plads til at være den du er.

CHRISTINA

Lyst og lækkert yogastudie, der tilbyder alverdens former for yoga. DoYoga afholder yoga fra tidlig morgen til sen aften, hvorfor det som regel er muligt at finde tid til at få dyrket yoga i en ellers travl hverdag.

JULIE N.

Jeg har været sindssygt glad for at gå hos jer, selvom det kun har været for en kort periode. Atmosfæren og underviserne har jeg ikke stødt på andre steder i København.

LOUISE

Jeg vil bare sige, at jeg er rigtig glad for at gå til yoga hos jer. Det er virkelig meget bedre end hvad jeg ellers har prøvet, både niveauet men også stemningen i studiet. Så mange tak for det.

SIF

Skønt sted! Virkelig søde undervisere og god kommunikation.

SOFIE F.

God værdi for pengene og gode instruktører.

DORTHE C.