YIN YOGA
NY TIL YOGA

OPNÅ MENTAL RO MED YIN YOGA

Hos DoYoga underviser vi blandt andet i Yin Yoga. Det er en passiv form for yoga, hvor der er fokus på arbejde med bindevæv, ledbånd, ligamenter og
meridianbaner. Her kommer du ned i tempo og får mulighed for at løsne spændinger i kroppen og få ro på øverste etage.

SÅDAN ARBEJDES DER I YIN YOGA

I Yin Yoga får du mulighed for at arbejde med din vejrtrækning, mens du sidder eller ligger ned. Stillingerne holdes i 3 til 5 minutter, hvilket giver dig rig mulighed for at indfinde dig i en boble og fokusere på dig selv, din krop og dit sind.

Yin Yoga handler ikke om at opbygge muskler. Det hjælper dig derimod med at lære din krop at give efter og strække bindevævet, for derefter at få en mere fleksibel krop med mere plads. Gennem de længerevarende øvelser lærer du at give helt slip på kroppen, så du kan mærke alle fordelene ved denne type yoga.

meditation
PRANAYAMA ANDERAET

YOGA FOR BEGYNDERE

Yoga kan generelt set dyrkes af alle mennesker. Der er ikke en rigtig eller en forkert måde at udforske forskellige yogatyper på, og du skal ikke præstere. Hverken over for dig selv eller andre. Yin Yoga er en god måde at blive introduceret til yoga, hvis du aldrig har prøvet det før. Det kræver nemlig ikke nogle særlige teknikker, men blot at du er parat til at gøre noget godt for dig selv. Har du lyst til at prøve det, kan du booke en prøvetime hos os.

FORDELE VED YIN YOGA

Der er flere fordele ved at dyrke Yin Yoga. Det gælder eksempelvis følgende:

Du lærer at finde ro og give slip i krop og sind.
Det løsner spændinger og har en beroligende effekt på nervesystemet.
Det fjerner ophobninger og blokeringer af affaldsstoffer.
Du oplever en øget smidighed.
Overordnet set giver Yin Yoga dig mulighed for at gå ind i dit eget rum, hvor du kan udvikle din krop og din mentalitet og nedsætte dit stressniveau.

SAVASANA AFSPAENDING

VI HJÆLPER DIG I GANG

Hos DoYoga er det vores fornemmeste opgave at introducere dig til yoga. Vi sørger for at have en måtte og yogablokke klar til dig.
Alt du skal medbringe er en indstilling om at lære din krop og dit sind endnu bedre at kende.