HOT YOGA

DYRK HOT YOGA I KØBENHAVN

DoYoga tilbyder undervisning i Hot Yoga i vores yogastudie på Vesterbro. Her varmes lokalet op med infrarøde paneler til 37 grader. Den varme temperatur gør det muligt for dig at dyrke yoga med ekstra fokus på fleksibilitet. Derudover kræver denne form for yoga en øget koncentrationsevne og udholdenhed fra dig for at kunne gennemføre øvelserne. Formålet med Hot Yoga er at øge blodcirkulationen og løsne op i musklerne. Derudover fritstiller det affaldsstoffer i kroppen, når du sveder, hvorfor Hot Yoga også har en udrensende effekt på din krop. Vi tilbyder Hot Yoga i form af både Hatha, Yin, Power, Blid Styrke og meget mere. så du kan vælge netop den type, der passer bedst til dig alt efter, om du ønsker en aktiv eller passiv yogatime..

ØGET SMIDIGHED MED HOT YOGA

Fordelene ved Hot Yoga ligger i de varme temperaturer, der gør, at kroppen varmes helt igennem. Dette får kroppen til at svede, hvilket øger smidigheden i muskler, sener og led. Samtidig træner du din mentalitet, da det kræver en øget koncentration, balance, udholdenhed samt en fokuseret åndedrætsbevidsthed at dyrke yoga i et varmere klima. Hot Yoga er desuden særligt godt, hvis du har en krop med tendens til at blive ramt af diverse skavanker. Vores undervisere forklarer dig mere omkring dette.

meditation
PRANAYAMA ANDERAET

SÅDAN DYRKER DU HOT YOGA

Er du ny til yoga, anbefaler vi, at du starter med de blødere hot timer som Hot Hatha, Hot Yin, Hot Blid Styrke eller lignende, så du får en fornemmelse af, hvordan din krop reagerer på at lave bevægelser i så varmt et rum. Det er desuden vigtigt, at du sørger for at drikke vand både før og efter Hot Yoga, samt at du får tilført salt og næring til kroppen efter en hot time.

DET SKAL DU MEDBRINGE

Til Hot Yoga hos os, skal du selv medbringe en yogamåtte og en drikkedunk. Derudover sørger vi for en kompetent underviser, der kan guide dig gennem øvelserne og skabe en rar stemning. På den måde kan du koncentrere dig om at udføre øvelserne korrekt og opnå den ønskede effekt af yogatimen. Er du gravid, anbefaler vi ikke, at du dyrker Hot Yoga.

SAVASANA AFSPAENDING