POWER YOGA

FÅ PULSEN OP MED POWER YOGA

Hos Do Yoga tilbyder vi undervisning i Power Yoga til dig, der ønsker at lære en yogaform med et højt tempo og fokus på styrke. Her udfører du dynamisk yoga i free flow, hvilket vil sige, at musikken skrues op, og du får mulighed for at udføre serien i dit helt eget tempo. På den måde er Power Yoga en yogaform, der nemt kan tilpasses dine individuelle behov, samtidig med at du er garanteret en sjov måde at få sved på panden.Har du lyst til at styrke din krop uden at skulle træde ind i et fitnesscenter, er vores undervisning i Power Yoga noget for dig!.

UNDERVISNING I POWER YOGA

Når du deltager i yogaundervisning hos Do Yoga, er du altid sikker på at blive guidet hele vejen igennem, så du føler dig sikker i at udføre stillingerne korrekt og på en måde, der passer til din krop.

Alle undervisningstimer afsluttes altid med fem minutters afspænding, så din krop kommer ned i gear efter en time med høj puls.

Foruden dig selv og dit gode humør, skal du kun medbringe en flaske vand. Vi sørger for både yogamåtte, blokke og en kompetent underviser, der viser dig øvelserne og skaber en god stemning.

meditation
meditation

BRUG YOGA SOM EN INTENS TRÆNINGSFORM

Power Yoga udføres som en dynamisk yogaform, hvor der ikke holdes pauser mellem de forskellige yogastillinger.

Det løbende flow af stillinger skaber en intens og udfordrende træningsform, så pulsen stiger, og din krop styrkes. Derfor kan det også være en god ide at have det grundlæggende kendskab til de forskellige yogastillinger på plads, før du prøver et af vores Power Yoga hold.

Har du aldrig dyrket yoga før, anbefaler vi, at du starter med Hatha Yoga. Her vil du få mulighed for at starte stille og roligt op og lære de mest basale øvelser.