MØD METTE

METTE

FOR MIG ER YOGA

Yoga for mig er mere end bare bevægelse og øvelse. Forening mellem krop, sind og ånd er verdsligt og virkeligt. Vi som sjæle er sat her på jorden for at vækste på alle planer. Yoga er en magisk invitation til at løfte vores frekvens, bevidstgøre og bringe balance i følelser og fysik.
At leve og kommunikere i SAT NAM som vi siger "The Kundalini Way - Sandheden er Vejen". Det kræver mod, vilje og styrke.
Så en praksis fra yogamåtten ud i livet er en sand åbenbaring.
I LOVE IT - I LIVE IT...

MIN EGEN YOGAPRAKSIS

Jeg er meget intuitiv i min egen personlige yogapraksis. Mine 5 tibetanere træner jeg dagligt og tilføjer alt fra skønne mantraer til pranayama (åndedrætsøvelser). Det som støtter mig i mine følelser, livsudfordringer og det der kalder på indre og ydre forvandling.
Jeg plukker programmer fra mit Yoga-Livs-Apotek og nyder at mikse og matche til livets kurver.
Blot 1 minut lukkede øjne med dyb selv-kærlighed er også Yogapraksis.

Livet går stærkt, sæt baren blødt, ånd dybere og giv plads til at følge med...

Design uden navn (43)

MIN STØRSTE ELEV-ANDERKENDELSE JEG HAR FÅET ER:

"Mette Tost er fantastisk - Hun er både den højeste energi samt den mest zen fordybende energi, som jeg længe har oplevet".

Det er præcist det jeg elsker i min undervisning, at vække hele din energi livs potentiale med plads til at lande energien i hjerte og blødhed.

DU SOM ELEV ER MIN STORE INSPIRATIONSKILDE

Når jeg går ind og underviser dig, så er du også min lærermester. Vi er alle energi og forbundet i vores møder. Jeg elsker at undervise i DoYoga, her giver Anna-Sophia mig frihed til at være den underviser jeg er. Skønt lokale i Store Kongensgade og fantastiske elever som DIG! 

Design uden navn (45)

SE MERE TIL VORES LÆRERE

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
ANJA
ANAYA
DAGBJÖRT
Dagbjört
CHRISTINE
CHRISTINE
SOPHIE
SOPHIE
METTE
METTE
Joanna
JOANNA
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
GITTE
GITTE
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)