MØD MIRIAM

MIRIAM

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Yogaen sneg sig ganske langsomt ind i mit liv, da en koreograf brugte det i vores opvarming på min skuespilleruddanelse. Jeg fangede slet ikke, at hun guidede os igennem solhilsener med både krop og vejtrækning. 

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Yogaen lærer mig, hvordan jeg kan møde verden. Som det menneske, jeg ønsker at være.

Design uden navn - 2022-11-23T175924.937

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Det lå aldrig i kortene at blive yogaunderviser. Det kom en dag, da den helt rette uddannelse dukkede op på det helt rigtige tidspunkt i mit liv. Det føltes mest af alt som et logisk næste skridt - uden at vide, om jeg ville arbejde som yogaunderviser bagefter.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

At forblive fokuseret i en uforudsigelig verden kan være udfordrende. Min undervisning er en forberedelse til livets uforudsigelighed; Evnen til at bevare fokus og præcision i ens yogapraksis på trods af de krav, der stilles til ens krop og sind. For mig handler Power yoga om at finde den helt rette balance mellem hårdt arbejde og ro i sindet. At få pulsen op, men uden at føle sig presset og overbebyrdet. Det, for mig, er at mærke sin indre styrke og dermed power.


Hurtige skift, udfordrende variationer af kendte asanas, kreative flows samt frihed til at udforske sig selv for at blive bedre til at imødekomme livet. Alle mine klasser har elementer af pranayama og meditation, og vi afslutter normalt af med et par rolige stillinger for at berolige krop og nervesystem.
Design uden navn - 2022-11-23T175412.589

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
MALENE
Malene (På Barsel)
CHRISTINE
CHRISTINE
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE TOST
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)