MØD MALENE

MALENE (PÅ BARSEL)

HVORDAN VAR DIT FØRSTE MØDE MED YOGA

Min første oplevelse med yoga fandt sted i 2004, på et hold der var meget seriøst og meget højtideligt. Det resulterede i at min søster -som også gik på holdet- og jeg grinede så meget hver gang, at vi måtte stoppe igen. Efter nogle år fandt jeg yogaen igen i en mere afslappet form, og her var det kærlighed ved 1. blik. En følelse af at have fundet noget, der altid havde manglet i mit liv. Både de fysiske øvelser og yogafilosofien ræsonnerede dybt og har haft / har stadig, en kæmpe betydning i mit liv.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

For mig er yoga et spejl, der konstant minder mig om hvor jeg er i livet og hvordan jeg har det. Kontakten til kroppen, er kontakten til mig selv og når først den er etableret, er den svær at navigere igennem livet uden. Med andre ord, er yoga for mig et uvurderligt og usammenligneligt redskab til både at møde mig selv som jeg er, og samtidig rumme, acceptere og drage omsorg for hele mig.

Design uden navn (15)

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Meget tidligt i min egen yogarejse, blev jeg klar over at jeg gerne ville undervise. Jeg oplevede så stort et skift i min glæde ved livet, velvære i kroppen og i hele mit perspektiv omkring livet, at jeg ikke var i tvivl om, at jeg gerne ville bidrage til at videreformidle yogaens magi.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Min undervisning har stort fokus på alignment og anatomi, hvilket gør undervisningen velegnet til både nybegyndere såvel som øvede yogier. Desuden betyder forbindelsen mellem krop og sind -og det at vi via vores yoga, får adgang til de dybere lag i os selv- meget for mig. Derfor tager mine klasser udgangspunkt i et tema, ud fra hvilket sekvensen opbygges.
Design uden navn (13)

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
CHRISTINE
CHRISTINE
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)