MØD KATARINA

KATARINA

HVORDAN STARTEDE DIT MØDE MED YOGA

Efter en hjernerystelse finder jeg for første jeg forløsning af smerte, spænding og irritation fordi jeg dyrker yin yoga regelmæssigt. Jeg bliver et meget mere balanceret menneske. Grunden til det er, at min yin yoga lærer, indbyder en yin praksis, som dyrker italesættelse og praksis af mental og kropslig selvkærlighed. Hun hjælper med at skabe plads til at jeg kan være mig indvendig og udvendig. Mit liv ændrer kurs til et niveau af kærlig accept, som jeg ikke engang kunne drømme om. Jeg har altid min yin yoga-mentalitet med mig.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Yin Yoga hjælper at stilne mit sind og blødgøre min krop. Når jeg øver mig i Yin Yoga, øver jeg mig i at være ikke-dømmende, forstå mine grænser, at acceptere præcis der hvor jeg er, og at være kærlighed. For mig er yoga lige så meget en mentalitet og livsstil, som det er en kropslig praksis. Jeg er opvokset med at skulle performe i sport, på arbejde og i skole og blev vurderet som god eller dårlig, hurtig eller langsom hele tiden. Derfor appellerer den bløde yin yoga så godt til mig og til andre, som trænger til ro fra ræset: man slipper vurderingen af sig selv og giver plads til lige præcis det som bare er. Det giver ro og plads til uendeligt meget kærlighed.

Design uden navn (48)

HVORDAN ER YIN YOGA PÅ DINE TIMER?

Yin Yoga er en invitation til at give dig selv kærlig opmærksomhed. Man kan se yin yoga, som en søster til meditation, hvor man kan bruge sin krop som hjælpsomt anker. I yin laver du siddende eller liggende stræk i 3-10 min ad gangen. Du skal hverken holde eller presse dig ind i en stilling, men derimod overgive dig nænsomt til gulvet og tyngdekraften. Du strækker bindevæv og fascia, som hjælper med at holde din krop mere saftig og bevægelig. For mig, er det vigtigt både at guide det kropslige og mentale med i yin, så derfor får du kærlig guidning på begge niveauer ind i dine stillinger.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Fordi jeg holder så meget at den helt bløde natur af yin, bruger jeg oftest stillinger, som virkelig indbyder til overgivelse. Det kan være kropsåbnere såvel som stillinger, der hjælper dig med at rette din kærlige opmærksomhed indad - så du kan lukke den larmende verden ude. For mig, er det vigtigt at guide både det kropslige og mentale, så derfor italesætter jeg begge dele i guidingen ind i din stilling. Jeg bruger langsom og rolig musik for at hjælpe dig ind in yin sindstemning, så du bedst muligt kan slippe alt det, som ikke tjener dig.
Design uden navn (49)

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
Design uden navn (50)
KATARINA
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
CHRISTINE
CHRISTINE
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)