MØD JONAS

JONAS

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Jeg har praktiseret Yoga og Meditation i mange år. Jeg kan ikke huske hvornår det startede, men jeg kan huske første gang jeg var til Kundalini yoga…Jeg var meget overrasket over hvilken effekt det havde på hele mit system. Efter første møde med de kraftfulde åndedrætsøvelser, fysiske udfordringer og mantra chanting sad jeg tilbage med det klareste følelse af mig selv. Helt uden mine tankers konstruktioner om hvem jeg er, var der en meget personligt og kærlig oplevelse af min helt egen vibration.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Det giver en dyb ro og tillid til at alt er lige som det skal være. Hvis man kan etablere den fornemmelse i sig selv jævnligt, er der svært for bekymringer at tage over. Når vi er tillidsfulde og uden bekymringer, er det betydeligt lettere at give plads til at vores liv kan afspejle netop det.Kundalini Yoga er en måde hvorpå jeg altid kan finde tilbage til mig selv, når jeg bliver udfordret. Et sted hvorfra jeg kan agere helt ærligt, og fuld af motiverende energi.

Design uden navn - 2022-11-22T153826.927

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Egentlig uddannede jeg mig til Yogalærer for at komme dybere ned i min egen praksis. Jeg begyndte alligevel at undervise lige da jeg var færdig som lærer, fordi der opstod en enorm lyst til at dele denne ekstremt effektive og magiske form for Yoga.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Jeg overlevere Kriya´erne så præcist som muligt, og prøver selv at være, neutral og tillidfuld. Så det der er brug for, kan komme igennemKh. Jonas
Design uden navn - 2022-11-22T153909.488

SE MERE TIL VORES LÆRER

CHRIS.
Chris
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
CHRISTINE
CHRISTINE
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)