MØD IDA FILIPPA

IDA FILIPPA

HVORDAN STARTEDE DIT MØDE MED YOGAEN

Jeg prøvede yoga første gang som 16-årig i et fitness center. Dengang dyrkede jeg kun motion for at se ud på en bestemt måde. Mødet med yoga blev starten på min rejse til regelmæssig fysisk bevægelse for mit mentale helbreds skyld, for glædens skyld og kun for min helt egen skyld.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Yoga er en måde hvorpå, jeg tjekker ind med mig selv, kommer ned i kroppen og bliver opmærksom på, hvordan jeg har det. Det er også et personligt frirum, hvor det er trygt for mig at være. Yoga er min go to, hvis jeg oplever svære følelser eller stress. Desuden oplever jeg langt mere balance, når jeg dyrker yoga regelmæssigt - jeg sover bedre, har færre humørsvingninger, er mindre stresset og er bedre til at mærke efter, hvordan jeg har det.

Design uden navn

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Min stil som underviser er altid i udvikling - i takt med at jeg udvikler mig som menneske. Jeg er grundigt uddannet i alignment, men jeg tror på, at alle mennesker kender sig selv og deres egen krop bedst. Derfor forsøger jeg at guide mine elever til at lytte indad. Mine yogatimer har altid et psykisk/spirituelt aspekt udover de fysiske asanas. På mine Mandala vinyasa timer guider jeg yogier, som allerede kender de klassiske asanas, igennem i et dynamisk flow med fokus på elementernes energi. Jeg forsøger altid at trække en parallel mellem kroppen og det psykiske. Jeg nyder også at guide yin, blid yoga og begyndertimer. Det der betyder mest for mig er, at mine elever har en oplevelse af at kunne mærke sig selv. I mine timer er du således velkommen til at freestyle - så længe det giver dig noget.

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Det er svært at forklare præcis, hvorfor jeg blev underviser. Der var bare noget ekstremt tiltrækkende ved yoga, som jeg ville have mere af. Til at starte med var det mest for min personlige rejses skyld og ønsket om at udforske yoga i dybden - med alt hvad det indebærer. Da jeg prøvede at undervise, gik det hurtigt op for mig, at det giver mig enormt meget energi at kunne give noget af det, der har hjulpet mig, videre til andre. Det er min passion at bringe mere ro og introspektiv (yin) energi ud i verden.

Design uden navn (1)

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
CHRISTINE
CHRISTINE
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)