MØD GITTE

GITTE

HVORDAN VAR DIT FØRSTE MØDE MED YOGAEN

Min første yogatime var i 1999. På det tidspunkt boede jeg i Frankfurt. Det var et lille trygt studio i en lejlighed indrettet med tykke gulvtæpper i lyse farver og masser af planter. Læreren var en sød, nyuddannet tysk kvinde. Hendes usikkerhed lagde dog ingen dæmper på yogaøvelsernes effekt for os deltagere. Hver gang jeg gik derfra var det med et fantastik fysisk velvære PLUS “det der lidt magiske” som gør at yoga er mere end indisk gymnastik. Jeg havde ikke rigtig ord for hvad det “magiske” var og glædede mig vildt til at komme tilbage hver uge. Jeg var heller ikke bevidst om hvilket omfattende system yoga er og hvilken rejse jeg havde begivet mig ud på.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Yoga er et frirum af egenomsorg, som gør at jeg altid kan finde hjem til mig selv. Om jeg har behov for hvile, beroligelse og restitution eller behov for at skrue op for energiniveauet og hæve stemningen, så finder jeg teknikker i yogaen, der hjælper mig.

Design uden navn (10)

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Fordi yogaen inspirerer mig på så mange forskellige planer - fysisk, mentalt, spirituelt, filosofisk, musikalsk og gastronomisk (har altid elsket indisk mad!) var det et logisk skridt for mig at uddanne mig til yogalærer, da jeg fik muligheden for det. Jeg er uddannet Hatha Yogalærer i Tyskland og tog senere uddannelsen til Kundalini Yogalærer. Undervejs har jeg stiftet bekendskab med forskellige andre traditioner bl.a. Astanga-, Meridian-, Yin-yoga. Pt er jeg under løbende videreuddannelse i Subtle Yoga. Stilen kan beskrives som bløde, dynamiske qi-gong inspirerede bevægelser- super dejligt!!!

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Min undervisningsstil er traume sensitiv, hvilket bl.a. betyder at timerne er bygget op omkring princippet om absolut frivillighed: 1) Jeg foretager aldrig fysiske berøringer eller justeringer af positioner uden aftale. 2) Alle mine instruktioner er anvisninger - aldrig ordrer! Som deltager er du på ethvert tidpunkt velkommen til at tilpasse øvelserne efter din krops behov. 3) Du er altid velkommen til at lægge en pause ind. 4) Det er altid ok at forlade lokalet hvis du har brug for det.
Design uden navn (9)

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
CHRISTINE
CHRISTINE
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)