MØD CAROLINA

CAROLINA

HVORDAN STARTEDE DIT MØDE MED YOGAEN

Mit første møde med yoga var en råkold vinterdag i et fitnesslokale for 15 år siden. Jeg syntes, at det var så hårdt, og jeg forstod ikke, hvad det gik ud på - og slet ikke savasana (hvilestilling). Men jeg var nysgerrig, så jeg blev ved med at komme tilbage. Igen og igen. Til sidst overgav jeg mig, og blev fuldstændig forelsket i yogaen.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Stilner mit sind. Giver de der momenter af komplet stilhed på øverste etage, hvor jeg føler mig i ét med verden og i total indre fred. Yogamåtten kan jeg altid vende tilbage til, uanset hvordan det går i mit liv. En tur på yogamåtten, og alting føles bedre. Alt det ydre støj bliver opløst, og jeg lander i mig selv, grounder, strækker og styrker - og bagefter. Wauw.

Design uden navn - 2022-11-22T142815.943

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Yoga er ikke noget, du kan tænke dig til - det skal praktiseres. Jeg brændte for at formidle de teknikker videre, som havde gjort så stor en forskel i mit liv. Jeg elsker mødet med menneskerne i yogalokalet. Der er en helt særlig energi. Vi har forskellig alder, jobs og baggrund, og mødes så på yogamåtten og praktiserer sammen i stilhed. Det er så magisk. Hver eneste gang.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Min undervisningsstil er rolig, kærlig og ikke-dømmende. Det er vigtigt for mig, at du føler dig hjerteligt velkommen, uanset hvor du er i din praksis og i dit liv. Yogalokalet er et frirum. Her er intet krav om præstation eller at du skal op i en hovedstand. Jeg skaber en helhedsoplevelse, hvor jeg sætter rammerne og er din trygge guide på vejen, men hvor der også skabes plads til din egen indre oplevelse. Du er god nok som du er.
Design uden navn - 2022-11-22T142900.758

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
CHRISTINE
CHRISTINE
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)