MØD ANNA-SOPHIA

ANNA-SOPHIA

HVORDAN STARTEDE DIN YOGAREJSE

Mit første møde med yoga var tilbage i 2008 i et Fitnesscenter i Aarhus hvor der pumpede Britney ud af højtalerne inde ved siden af... Så jeg var mildest talt ikke imponeret. Et års tid senere mødte jeg min mand der er uddannet yogalærer og han introducerede mig til yoga, på en mere (for mig) ægte måde.

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

For mig holder det mig i nu'et. Jeg kan ikke tænke på indkøbslister, rengøring i studierne, mails og økonomi når jeg enten er med på en yogatime eller står og underviser og det ELSKER jeg. Jeg kan mærke min krop, alle dele af den. Jeg kan mærke min indre stemning og for mig er det en helt særlig måde at holde forbindelse til mit sind og min krop. Derudover elsker jeg den bevægelighed yogaen giver mig og så er det bare sjovt at nørde stillinger.

Design uden navn (19)

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Da jeg først havde begivet mig ind i yogaen, kom det som et helt naturligt skridt på vejen.. ligesom det at have DoYoga, for mig er noget der bare skalk være. Jeg nyder at undervise yoga, fordi jeg ser den effekt yogaen har på alle, uanset hvem man er.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Min måde at undervise på er meget nede på jorden. Uhøjtidelig. For mig betyder det meget at den enkelte yogi på holdet føler sig set og har en følelse af at kunne være med. Det må gerne være hårdt, man må (meget) gerne udfordres, men det skal gøres på en måde der opbygger og ikke ødelægger kroppen. Jeg går utroligt meget op i anatomien og går gerne rundt og justerer, så stillingerne tilpasses den enkelte.
Design uden navn (23)

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
ANJA
ANJA
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
CHRISTINE
CHRISTINE
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)