MØD ANAYA

ANAYA

HVORDAN VAR DIT FØRSTE MØDE MED YOGA

Første gang jeg prøvede yoga var i fitness world og jeg syntes det var forfærdeligt! Det bekræftede alle mine fordomme omkring, at yoga var noget hippie lort. Men yoga gav heldigvis ikke op og sneg sig ind i mit liv igen via en venindes venindes yoga eksamen. Det blev starten på en meget dedikeret praksis der førte mig til Indien for at lære mere og siden da er blevet en fast del af min dagligdag (som jeg forresten ikke længere dømmer som værende hippie lort).

HVAD GØR YOGA FOR DIG, HELT PERSONLIGT

Yogaen udfordrer mig på mange planer - den udfordrer især min autopilot der er vant til at ville præstere, performe og gøre tingene rigtigt. Så i starten forstod jeg ikke hvad yogaen gjorde for mig, udover at jeg fik det rart i kroppen bagefter. Senere hen, begyndte yogaen at udfordre mig i forhold til at mærke og være til stede i kroppen under praksis, hvilket ofte er ganske ubehageligt for mig. Nu er yogaen en måde at være sammen med kroppen på, så jeg kan mærke hvad den fortæller og begynde at forstå dens sprog.

Design uden navn (4)

HVORFOR TAGE DET SKRIDTET VIDERE OG BLIVE UNDERVISER

Jeg har siden jeg kunne huske, gerne villet være lærer. Jeg elsker at lære fra mig, men der var ikke rigtig noget skolefag jeg syntes var så fedt, at jeg selv ville undervise i det. Så det var ikke før yogaen var blevet en praksis jeg lavede hver dag, nogle gange op til flere gange om dagen, at jeg fik tanken om at undervise i det.

HVORDAN VIL DU BESKRIVE DIN UNDERVISER STIL

Jeg underviser direkte fra min intuition og underviser altså uden en plan, uden mål og uden krav til din praksis. Jeg inviterer dig til at mærke efter i kroppen og være med det der opstår i hver stilling. På den måde kan du lære dig selv bedre at kende - både i det nemme, det svære og alt derimellem. Da jeg har uddannelse i både hatha, yin, ashtanga, vinyasa og kundalini, trækker jeg ofte på det jeg synes virker bedst fra de forskellige stilarter. Det betyder, at du godt kan opleve, at stilarterne bliver lidt blandet indimellem, hvis jeg fornemmer at der er behov for det. Desuden kan jeg ikke lade være med at fyre et eller andet dumt eller fjollet af, hvis jeg mærker stemningen bliver lidt for seriøs.
Design uden navn (5)

SE MERE TIL VORES LÆRER

JONAS
JONAS
CHRIS.
CHRIS
SIGNE
SIGNE
DAGBJÖRT
Dagbjört
KATJA
KATJA
MIRIAM
MIRIAM
IEVA
IEVA
AVIAJA
AVIAJA
Joanna
JOANNA
MALENE (PÅ BARSEL)
Malene (På Barsel)
CHRISTINE
CHRISTINE
SUSANNE
SUSANNE
SOPHIE
SOPHIE
GITTE
GITTE
METTE
METTE
ANNA-SOPHIA
ANNA-SOPHIA
PERNILLE (PÅ BARSEL)
PERNILLE (PÅ BARSEL)
ANNA (PÅ BARSEL)
Anna (På Barsel)