HATHA YOGA

KLASSISK YOGA MED FOKUS PÅ ANATOMI

Den klassiske yogaform er Hatha Yoga. Denne anvendes ofte til at udøve en simpel yoga praksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser. Ofte udføres Hatha Yoga i et roligt og kontrolleret tempo med pause mellem stillingerne, så din krop kan følge med.

YOGA MED OPBYGGENDE STILLINGER

Hatha Yoga adskiller sig fra andre typer yoga ved at have fokus på én stilling ad gangen. Der udføres en række forøvelser, der skal være opbyggende til den endelige yogastilling – den såkaldte peak pose. Her får du derfor mulighed for at forberede din krop på den endelige position, hvilket gør din krop stærk og dit sind klar til øvelsen.

meditation
meditation

HATHA YOGA SOM EFFEKTIV TRÆNING

Denne form for yoga er aktiv og virker derfor også som en effektiv træningsform, der både retter kroppen ud og modvirker stivhed. Derudover giver det dig en stærkere krop og afhjælper spændingshovedpine og nakkespændinger, som mange døjer med. Ved at deltage i hold med Hatha Yoga får du derfor både mulighed for at opbygge styrken i din krop, samtidig med at du mærker en afspændende effekt..

ALLE KAN VÆRE MED

Hatha Yoga kan udføres af alle og kræver ikke et bestemt niveau. Generelt er yoga for alle og opfordrer ikke til en bestemt kunnen.
Det kan udføres på præcis den måde, der giver mening for dig og din krop.
Dette er også tilfældet ved Hatha Yoga, hvor vores undervisere hjælper dig med at finde frem til de stillinger, der virker for dig.
Ønsker du at prøve dette, kan du booke en prøvetime hos Do Yoga

Meditation
meditation

FORDELE VED HATHA YOGA

Med Hatha Yoga opnår du mange af de klassiske fordele, som forbindes med yoga. Disse indebærer følgende:
  • Du opbygger en stærkere og mere smidig krop.
  • Du arbejder hen imod en bedre kropsholdning og en større kropskontrol.
  • Du får en bedre balance i din krop.
  • Du skaber en indre ro og et større overskud.
Hatha Yoga er en skånsom form for yoga, der kan udføres af yogier på forskellige niveauer, og som tilmed virker forebyggende for diverse skavanker..

YOGA FOR BEGYNDERE

Yoga kan generelt set dyrkes af alle mennesker. Der er ikke en rigtig eller en forkert måde at udforske forskellige yogatyper på, og du skal ikke præstere. Hverken over for dig selv eller andre. Hatha Yoga er en rigtig god måde at blive introduceret til yoga, da du lærer de klassiske stillinger og dermed får et grundlæggende kendskab til yoga. Har du lyst til at prøve det, kan du booke en prøvetime hos DoYoga.

Meditation

VI SKABER RAMMERNE FOR DIN YOGAOPLEVELSE

Hos DoYoga har vi alt udstyret, som en yogatime forudsætter. Du skal blot møde op med en positiv indstilling, så sørger vi for resten.