Udtalelser

Uanset om jeg træner yoga intensivt eller om jeg vender tilbage til yogaen efter en pause, er undervisningen hos DoYoga.dk altid rette niveau af udfordrende. Selv på et fuldt hold er der øje for den enkeltes udfordringer og niveau.
Yogatræningen hos doyoga styrker og smidiggør hele min krop samtidig med, at jeg får arbejdet med de særlige udfordringer jeg har med min ryg.
Der er altid en god stemning på holdene, som gør at jeg kommer afsted – selv i den mørke kolde vinter.

Lene 40 år., 40 år.

Jeg vil bare sige, at jeg er rigtig glad for at gå til yoga hos jer. Det er virkelig meget bedre end hvad jeg ellers har prøvet, både niveauet men også stemningen i studiet.
Så mange tak for det.

Sif, 25 år

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Doyoga. I den tid jeg har gået der, har jeg rykket mig hver eneste uge både i styrke og smidighed. Oveni, og bedst af alt, er jeg sluppet af med min tendens til hele tiden at blive stresset i hverdagen.
Underviserene har lært mig at være nærværende og fokuseret under yogaen, og jeg går altid derfra med den fedeste følelse.
Man er slet ikke i tvivl om, at de er enormt dygtig til deres fag, og man er altid tryg ved at kaste sig ud i nye yogastillinger. De formår hurtigt at spore sig ind på den enkeltes udfordringer og behov, og er gode til at give os et indblik i yogastillingernes formål, hvor man skal være forsigtig og hvor man skal presse sig selv.
Det er så godt! I kan roligt melde jer til 🙂

Emilie, 28 år.

DoYoga gav mig et nyt syn på yoga ved at kombinere smidighed, af-stress og styrke.
De er utroligt opmærksomme på den enkelte elevs behov såvel som evner, og formår at individualisere undervisningen på en måde hvor der er plads til folk på ethvert niveau.
Derudover formår de at skabe et miljø med en uformel tone hvor alle føler sig velkomne, samtidig med at holde undervisningen på et højt niveau af seriøsitet.
Jeg har altid følt mig fuld af overskud og energi efter en undervisning, og kan give DoYoga min varmeste anbefaling.

Helene, 28 år