Om Doyoga

Om os

Tilmeld dig din yoga her / Start your yoga here

DoYogas Yoga-Studier ligger i København K og Købehavn V, i dejlige, lyse lokaler med en varm atmosfære.
Vi ønsker at man som medlem føler sig i trygge hænder, at man altid føler sig velkommen, bliver mødt med et smil og at der er en varm og let stemning, så både helt nye og garvede yogier kan føle sig godt tilpas.

Vi underviser i flere forskellige yogaformer, da vi oplever at dét der kan være den rigtigt yogaform for den ene person, kan føles helt anderledes for den anden. Vi har alle forskellige ting vi søger i yogaen og det vil vi gerne imødekomme.

Alle undervisere har et grundlæggende kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, da det er vigtigt for os, at vores medlemmer ikke overanstrenger sig og får skader på vejen til en stærk, smidig og sund krop.
Vi går meget op i at du bliver guidet anatomisk korrekt, da det at al yoga ikke foregår i top hastighed, ikke er ensbetydende med, at vi ikke kan påføre os skader, hvis vi ikke har en dygtig underviser til at vise os vejen.

Om du er til hård yoga med sved på panden, lækker musik og efterfølgende ømme muskler, om du er til rolig og blid yoga med eventuel mulighed for at komme “noget” nærmere, eller om du er til noget helt tredje… så har vi garanteret det helt rigtige hold for dig.

HVORFOR OS

01Fordi vi lover dig kompetent undervisning af den allerhøjeste kvalitet, med søde, varme og smilende undervisere, der kan guide dig til en stærk, smidig og sund krop og hjælpe dig til selv at finde indre ro og balance, som du kan bringe med dig ud i din dagligdag.

02Fordi vi har en drøm…en ideologi om at give alle muligheden for at gå til yoga! Det gør vi ved at sætte prisen helt ned, så du har muligheden for at komme til yoga så tit du vil, uanset om du er på SU eller om du har direktørløn…

03Fordi vi lover dig et yogastudie hvor du ikke bare er endnu et medlem i rækken, men hvor du altid får personlig og varm rådgivning, om det så er svar på spørgsmål om selve yogaen, spørgsmål vedrørende dit medlemskab, eller noget helt tredje.

4 GODE GRUNDE TIL AT LAVE YOGA

01DU FÅR TRÆNET ALLE DINE MUSKLER
Når du laver yoga, træner du alle muskler i bevægeapparatet, både dem du kender og dem du måske ikke har haft så megen kontakt med. Det gør at du får styrke i hele kroppen og ikke kun begrænsede områder. Med en kombination af de forskellige yogatyper som hatha´s mere statiske øvelser, hvor du får lov at stå og mærke dine muskler arbejde og yoga i flow, hvor du hele tiden skifter mellem de forskellige muskelgrupper i hurtige bevægelser og kundalini, hvor der arbejdes kraftigt med åndedrættet, så mavemusklerne kommer på arbejde, bliver dine ben, baller, mave, ryg, skuldre og arme styrket på en hensigtsmæssig og meget effektiv måde.

02YOGA ER GODT FOR DIG, UANSET OM DU ER STIV SOM ET BRÆT ELLER HYPERMOBIL
“Ej jeg kan ikke lave yoga, jeg er slet ikke smidig…”Det er nok det man som yogalærer hører hyppigst og sikke en skam! Man går da heller ikke til tegning hvis man allerede er den næste Picasso.
Hvis du føler dig stiv som et bræt, ikke kan nå dine tæer og bestemt ikke kan vikle dine arme rundt om ben, nakke og ryg, så er der endnu mere grund til at starte til yoga. Du vil hurtigt mærke at din krop bliver mere smidig og at du får mere bevægelighed og føling med hele din krop, fra fingrene og helt ud i tæerne.
Er du hypermobil, kan du sikkert sagtens vikle arme rundt om ben, nakke og ryg. Men det at overstrække sine led belaster enormt og giver på sigt skader. Vores Hatha hold især, har meget fokus på at du lærer IKKE at overstrække fx albuer og knæ, lære dig at lytte til din krop og mærke hvor grænsen går. Derudover får du opbygget styrke i musklerne omkring leddene, så det bliver sværere at overstrække.

03YOGA GIVER DIG RO, OVERSKUD OG FOKUS
Med de fleste typer yoga, arbejder man med åndedrættet. Du lærer at give slip og trække vejret helt ned i maven og når du trækker vejret helt ned i maven, vil du mærke at det bringer en ro til din krop og ikke mindst dit sind..din tankestrøm. Yoga har en beroligende effekt, selv hvis det er et hårdt Vinyasa flow eller en krævende stilling, fordi du hele vejen igennem trækker vejret og til sidst lader det hele bundfælde sig med en afspænding, som skaber ro og stilhed i krop og sind. Når du arbejder med fx balanceøvelser i yoga, træner du dit fokus og din koncentration, så du bliver bedre til at manøvrere rundt og prioritere i en travl hverdag.

04YOGAEN LÆRER DIG AT LYTTE TIL DIG SELV OG DIN KROP
Yoga skaber forbindelse mellem kroppen, tankerne, bevidstheden og følelserne. Yogaen viser dig hvordan du bedst arbejde med dig selv, for både fysisk og ikke mindst psykisk at få det så godt som muligt og dermed opnå mere overskud og balance i dit liv. Der er ikke noget konkurrencemoment i yoga, men kun opmærksomhed på eget sind og krop.